Aktuálně z charity

Odkazy na charitu

Charita Česká republika je největším nestátním poskytovatelem sociálně zdravotních služeb u nás. Přinášíme vám alespoň několik odkazů na webové stránky, které provozuje.

Charita Česká republika
Webové stránky mapující služby poskytované charitními zařízenímí na území celé České republiky a zahraniční humanitární pomoc.

Diecézní charita Brno
Diecézní charita Brno působí na území brněnské diecéze, která zahrnuje přibližně oblast celé Jižní Moravy a její strukturu tvoří deset územních celků, spravovaných vždy jednou oblastní Charitou: Brno-město, Blansko, Břeclav, Hodonín, Jihlava, Rajhrad, Tišnov, Třebíč, Znojmo a Žďár nad Sázavou. V těchto regionech zřizuje Charita jednotlivá profesionální a dobrovolná zařízení, v jejichž rámci se zaměřuje na pomoc lidem nemocným, osamělým, zdravotně postiženým a těm, kteří se dostali do různě složitých životních situací.

Oblastní charita Břeclav
Organizační složka Diecézní charity Brno, která poskytuje sociálně zdravotní služby na území okresu Břeclav. Vedle našeho kontaktního centra je to také: Charitní ošetřovatelská služba, Charitní pečovatelská služba, Denní centrum pro osoby bez přístřeší, Azylový dům pro muže a ženy, Domov sv. Agáty, Dobrovolnické centrum a Humanitární pomoc.

Z uvedených serverů jsme pro vás vybrali:

Informace o jedné z nejvýznamnějších sbírek na území ČR

Výroční zpráva
Výroční zpráva Diecézní charity Brno za rok 2015