výběrové řízení

Jsme na facebooku!

Aktualní informace

Vítejte na internetových stránkách Kontaktního centra s terénním programem Břeclav, které se od roku 1998 zabývá poskytováním služeb v oblasti prevence užívání návykových látek. Do konce roku 2011 náš program fungoval pod názvem Agentura služeb - Kontaktní centrum, terénní program a program prevence Břeclav. V období leden 2013 až červen 2015 byl realizován projekt Podpora uživatelů drog při uplatnění na trhu práce, který byl financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

Naše zařízení je součástí Diecézní charity Brno - Oblastní charity Břeclav a nabízí své služby především uživatelům nealkoholových návykových látek a osobám jim blízkým. Vedle toho se podílíme na ochraně veřejného zdraví (např. sběr odhozených injekčních stříkaček) nebo spolupracujeme s dalšími organizacemi (např. základní a střední školy), které působí v okrese Břeclav.

Poskytované služby jsou téměř výhradně bezplatné a nabízíme také možnost zůstat při jejich využívání v anonymitě.

Budeme rádi, pokud na našich stránkách naleznete všechny informace, které potřebujete nebo se na nás obrátíte s jakýmkoliv problémem souvisejícím s užíváním návykových látek.

Naše zařízení je spolufinancováno Státním rozpočtem ČR, Jihomoravským krajem, městem Břeclav a dalšími obcemi regionu

Dále nás podpořili:

Zázemí programu
zvětšit obrázek
zobrazit galerii

Certifikace RVKPP
Informace o získaných certifikátech odborné způsobilosti